TaxiCard

TaxiCard er et kort med flere bruksområder

Et TaxiCard er knyttet til en TaxiCard-konto. Denne kontoen kan også benyttes til å betale turen selv om du ikke er med i bilen. For eksempel ved pakkekjøring, transport av ansatte og gjester. Disse oppdragene bestilles på tlf. 03223. Ved bestilling oppgis kortnummer og passord, og den aktuelle kontoen blir belastet automatisk.

En rimelig firmabil

For mange bedrifter kan dette være den enkleste og billigste løsningen hva firmabil angår. Bedriften slipper dyre leasingavtaler, verkstedregninger, forsikringer, og den enkelte medarbeider vil unngå den økte skattebelastningen en firmabil medfører.

God oversikt på egen faktura – også via internett

Bedriften mottar faktura to ganger pr. måned, og kan selv velge om det skal være samlefaktura, faktura pr. avdeling eller pr. bruker. Uansett vil alle turene være spesifisert.

Fakturaer er tilgjengelig på web for regnskapsansvarlig. Den enkelte bruker kan også ved hjelp av sitt passord se eget bruk av TaxiCard.

Et sikkert kredittkort

Bedriften velger selv hvor mange, og hvilke ansatte, som skal utstyres med TaxiCard. Dersom et kort kommer på avveie kan det sperres på vårt døgnåpne kundesenter via telefon 03223, eller ved å logge inn øverst på siden.

Søknadsskjema for TaxiCard laster du ned her

Fyll ut skjemaet, print ut og signer før innsending til oss.